» proeverij groepen / verenigingen.
Foto
Boek eens een portavond met proeverij!

We beginnen bij binnenkomst met een lekkere port cocktail!
In het eerste gedeelte is er een presentatie waarin alle belangrijke dingen over port besproken worden. Dit duurt een klein uurtje. Aansluitend is er tijd voor vragen.

Hierna krijgt men uitleg over de proeverij (het tweede gedeelte), waarna ieder voor zich kan proeven van de ports op de presentatie tafels. Voor iedere deelnemer zijn er desgewenst 'proef-formulieren'. Ik schenk de ports voor je in.

Jij zorgt voor de locatie, de tafels en de stoelen, ik verzorg de rest. Standaard inbegrepen; stokbrood, oude kaas, olijven, chocolade en pindas. Dit is aan te vullen met bijvoorbeeld bijpassende kaasjes, kaasstengels, pate, etc..

Het aantal te proeven ports kun je zelf bepalen, net als de extra's. De ervaring heeft me geleerd dat 6 of 8 ports om te proeven voldoende is. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen.

---------------------------------------------------------------

Prijsvoorbeeld onderstaand arrangement bij 40 personen al voor € 24,50 per persoon.

* een welkoms cocktail, * alle bovengenoemde hapjes, * 8 soorten port ( 1 wit, 1 ruby, 2 tawny, 1 Special Reserve, 1 Late Bottled Vintage, 1 Colheita en 1 Vintage port).

* Tijdsduur 3 1/2 uur met een uitloop van 1/2 uur. Wij komen met 2 personen. Exclusief reiskosten a € 0,19 per km.

Omdat het om maatwerk gaat, ingevuld naar eigen wensen, is een vaste prijs niet te geven! Voor informatie of een gratis offerte op maat kun je vrijblijvend contact opnemen met info@wardswijnwereld.nl of bel tel.: 0495-494761.
[ terug... ]Omhoog

Copyright 2002-2018